Poškodenie 14 hrobov v Malom Šariši, doplnenie tlačovej informácie k smrteľnej nehode

24.10.2007 Prešov

Poškodenie 14 hrobov v Malom Šariši: Policajti Obvodného oddelenia vo Veľkom Šariši vyšetrujú prípad poškodenia 14 hrobov na cintoríne v Malom Šariši, okr. Prešov.
Ku skutku došlo v čase od dňa 16.10.2007 do 23.10.2007, keď doposiaľ neznámy páchateľ vyvalil a ináč poškodil viacero pomníkov a náhrobných dosiek na hroboch.
Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin Hanobenie miesta posledného odpočinku. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Polícia vyzýva poškodených občanov, aby sa prihlásili na Obvodnom oddelení vo Veľkom Šariši.

Doplnenie tlačovej informácie k smrteľnej nehode.
Dnes okolo 04.40 hod. došlo na križovatke ulíc Švábska a Solivarská v Prešove k dopravnej nehode Poľského kamióna s návesom. Vozidlo s návesom viezlo cigarety z jednej Poľskej firmy do Bulharska. Kamión išiel cez sídlisko Sekčov smerom ku Hypertescu na spomínanej križovatke z nezistených príčin narazil najprv do jedného stĺpa verejného osvetlenia umiestneného na ostrovčeku križovatky, ten prevrátil a následne narazil do druhého stĺpa, na ktorom ostal stáť. Na mieste nehody podľahli zraneniam tak 37 ročný vodič ako aj jeho 38 ročný kolega.
Škody na kamióne boli odhadnuté na 2,5 milióna korún.
Nehodu dokumentujú a vyšetrujú prešovskí dopravní policajti a vyšetrovateľ. Ten začal trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.
 

Vyberte región

mark